Nederlandse Ambassade in Koeweit, Koeweit

Nieuwsarchief

1 t/m 10 van 46

Verfijnen

Toelichting bij het veld trefwoord

Vul hier een datum in op de volgende manier: DD-MM-YYYY

1 Vragen over late stembiljetten

De eenheid verantwoordelijk voor stembiljetten in het buitenland, unit Verkiezingen van de gemeente Den Haag, heeft de afgelopen dagen meerdere vragen van kiezers buiten Nederland gekregen over hun stembiljet. Hieruit leiden we af dat er vragen leven over de procedure. De unit Verkiezingen licht een en ander hieronder toe.

2 Tweede Kamer verkiezingen: Stem op tijd!

Als u zich heeft geregistreerd en u heeft stembescheiden van de Gemeente Den Haag ontvangen, kunt u stemmen voor de Tweede Kamer verkiezingen op woensdag 15 maart 2017.

3 Ambassade gesloten op 26 februari

Op zondag 26 februari is de ambassade gesloten vanwege de nationale feestdagen in Koeweit. Op maandag de 27e bent u weer van harte welkom.

4 Gesloten op 1 januari

Vanwege de viering van het nieuwe jaar zijn wij gesloten op 1 januari 2017. Op maandag 2 januari zijn wij weer beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

5 Ambassade Tijdens Kerst Gesloten

Op zondag 25 en maandag 26 december is de ambassade gesloten vanwege kerst. Vanaf Dinsdag bent u weer van harte welkom. Vrolijk Kerstfeest!

6 Reactie minister-president Rutte op eerste uitkomsten JIT-onderzoek

Vanmorgen zijn de nabestaanden geïnformeerd door het Joint Investigation Team (JIT) over de eerste resultaten van het strafrechtelijk onderzoek naar het neerhalen van vlucht MH17. Het gaat om onderzoekresultaten over het wapen waarmee vlucht MH17 is neergehaald, de afvuurlocatie en de aan- en afvoerroute van de BUK-installatie.

7 Ambassade gesloten op 2 oktober

In verband met Al Hijra, het Islamitisch Nieuwjaar, zal de Ambassade op 2 oktober gesloten zijn.

8 Verkiezing Tweede Kamer op 15 maart 2017

Op 15 maart 2017 vindt de verkiezing plaats van de leden van de Tweede Kamer der Staten Generaal. U als kiesgerechtigde Nederlander in het buitenland kunt uw stem uitbrengen voor deze verkiezingen.

9 Ambassade gesloten 13, 14, en 15 september

In verband met Eid al-Adha (Suikerfeest) zal de Ambassade op dinsdag 13, woensdag 14, en donderdag 15 september gesloten zijn.

10 Ambassade gesloten op 7 en 10 juli

In verband met Eid al-Fitr (Suikerfeest) zal de Ambassade op donderdag 7 juli en op zondag 10 juli gesloten zijn.